Rekstellingen

Rekstellingen voor Koelkasten

Rekstellingen van Fermostock zijn voedingsgeschikt modulaire voorraadsystemen middels uitneembare vlakken.Geschikt voor o.a. koelcellen, grootkeuken en droge voorraad. Fermostock is het systeem bij uitstek voor de inrichting van koelkasten en andere voorraadruimten. Dit door de flexibiliteit, het totaalaanbod, design en materiaalkeuze.
De rekstellingen van Fermostock kunnen temperaturen tot -40°C weerstaan. Ze zijn de ideale oplossing voor koel- en vriescellen. De gebruikte materialen zijn resistent, duurzaam en uiterst stevig.

Eenvoudige opbouw van rekstellingen

De staanders zijn vooraf geperforeerd, de niveaus kunnen om de 15 cm in hoogte verplaatst worden.De eenvoudige opbouw maakt het mogelijk dat de voorraad op de rekstellingen van alle kanten bereikbaar zijn, zowel bij een hoekopstelling als bij een rechte opstelling.
Ieder voorraadsysteem kan geoptimaliseerd worden. De uitneembare legvlakken zijn verkrijgbaar in composiet (polymeer) of in Duralinox. Beide soorten zijn vaatwasbestendig tot +90°C.

Voedingsgeschikte rekstellingen

De rekstellingen zijn voedingsgeschikt, ze zijn geschikt voor rechtstreeks contact met levensmiddelen en dus aanbevolen voor talrijke realisaties volgens de HACCP-normen.

Eenvoudige montage

De rekstellingen kunnen snel, efficiënt en zonder gereedschap door één persoon gemonteerd worden.
Bij montage in een hoek is er de mogelijkheid om een hoekverbinding te gebruiken. Hierdoor kan een staander, die u anders hindert, weggelaten worden. De hoekverbindingen in Duralinox hebben dezelfde diepte als de legvlakken. Ze verdragen evenveel lading als de staander.

FrenchGermanEnglishDutch