Koel en Vriesmeubels

Producten

Koel en Vriesmeubels
Gallery 26/09/2016 Koel en Vriesmeubels,Koelkast poly_site

Het voordeel van onze koel- en vriesmeubels is dat ze helemaal op maat gemaakt kunnen worden. We gebruiken de materialen van AC products. Dit kan in koelkasten en werkbanken. Voor een offerte op maat kunt u het offerteformulier downloaden en opsturen.

Thermostaat in Koel en Vriesmeubels
Gallery 26/09/2016 Thermostaat poly_site

Ieder koel- en vriesmeubel wordt vanzelfsprekend voorzien van een uitstekende thermostaat van AC Products. Met deze thermostaat kunt u …..

Minisystems
Image 26/09/2016 minisystems poly_site

Minisystems® compleet met insteekunit “stekkerklaar” De minisystems-koelvriescellen zijn opgebouwd met de vertrouwde “POLYsystems”-panelen met een hoge nauwkeurigheid en een minimaal aantal naden voor een maximale hygiëne. Het standaard programma voorziet in 21 POLYsystems Minisystems®-koelcellen variërend in hoogte (1800/2100/2400), wanddikte van 80 mm en 42 POLYsystems Minisystems®-vriescellen variërend in hoogte (1800/2100/2400), wanddikte 80 of 120 mm.
Details

Deuren: Aan u de Keuze
Gallery 24/08/2016 Deuren poly_site

Deuren zijn vitale onderdelen van elke koel- of vriescel. Poly Roermond fabriceert een uitgebreid assortiment deuren voor uiteenlopende toepassingen en in verschillende maten. Poly Roermond produceert draai-, schuif-, en pendeldeuren, al dan niet elektrisch bediend. Naast deuren in standaard afmetingen kunnen op verzoek ook afwijkende maten worden vervaardigd. Ook bepaalde extra voorzieningen zijn mogelijk, zoals
Details

Vloeren
Image 24/08/2016 Vloeren poly_site

Vloeren voor elke toepassing De standaard vloer is aan de onderzijde voorzien van 1 mm dik gegalvaniseerd staalplaat en aan de bovenzijde van Hexa, een uitmuntende multiplex van berkhout, voorzien van een kunststof toplaag. Deze vloer wordt bij normale belasting het meest toegepast. POLY biedt voor elke toepassing de juiste vloer.

FrenchGermanEnglishDutch